تشخیص روغن زیتون فرابکر با کیفیت : هرچند که کیفیت روغن زیتون تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار میگیرد، اما باید بدانید که مهمترین عاملی که میتواند بهبود کیفیت روغن زیتون فرابکر را به همراه داشته باشد، موجودیت آنتیاکسیدانهای موجود در آن است که از ترکیب پلیفنولهای گیاهی تشکیل شدهاند. در واقع، مقدار پلیفنولهای موجود در روغن زیتون، میتواند با یکدیگر متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید در گرین گاردن
این موضوع به طور مستقیم به نحوه پرورش و برداشت زیتون، همچنین بستهبندی و نگهداری روغن زیتون، بستگی دارد. در صورتی که کشت زیتون کاملا ارگانیک باشد و از زیتون های تازه نارس برای تهیه روغن زیتون استفاده شود، محصول نهایی با کیفیت تر و حاوی پلی فنول بیشتری است. بنابراین، به جای این که به دنبال بهترین برند روغن زیتون برای پخت و پز بگردید، بهتر است به اطلاعات روی بستهبندی و کیفیت محصول توجه کنید.
✔️ وقتی قصد خرید روغن زیتون دارید، اولین چیزی که باید به آن توجه کنید، شیشهای تیره با تاریخ انقضای جدید است. استفاده از شیشه شفاف میتواند باعث اکسید شدن و از بین رفتن پلیفنولهای روغن زیتون شود.
✔️ یکی دیگر از روشهای تشخیص کیفیت روغن زیتون، چشیدن طعم آن است، زمانی که روغن زیتون باکیفیتی را میچشید، باید در پشت گلویتان سوزشی فلفلی مانند احساس کنید. این نشان میدهد که برای تهیه روغن زیتون از زیتونهای نارس و سرشار از پلیفنولها استفاده شده است.
✔️ عموماً قیمت روغن زیتون مخصوص پخت و پز که به صورت تصفیه شده ارائه میشود، کمتر از روغنهای فرابکر است. اما پیشنهاد میشود در صورت امکان از روغنهای طبیعی و فرابکر برای مصرف روزانه استفاده کنید.
به جای گشتن به دنبال بهترین برند روغن زیتون برای پخت و پز و سرخ کردن، بهتر است به دنبال یک روغن طبیعی و فرابکر باشید. روغن زیتون یکی از مفیدترین و بیضررترین گرینهها برای سرخ کردن و پخت و پز است. در رژیم مدیترانه، تنها از روغن زیتون برای تهیه غذا استفاده میشود و تحقیقات زیادی نیز در این زمینه انجام شده است. بنابراین، برای سلامتی خود و خانوادهتان، بهتر است هر چه زودتر روغن زیتون را در رژیم غذاییتان جای دهید.