روش های مختلف نگهداری زیتون : بسیاری از مردم دوست دارند زیتون را به عنوان میان وعده بخورند زیتون ها همچنین مواد بسیار خوبی هستند که به طعم دادن به غذاهای مختلف کمک می کنند. اگر عاشق طعم زیتون هستید، احتمالاً دوست دارید شیشه های زیتون بخرید تا هر زمان که خواستید بتوانید آن ها را داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نگهداری از زیتون با ما همراه باشید در گرین گاردن
بیشتر اوقات، مردم زیتون را در شیشه های شکیل ذخیره می کنند. این شیشه ها حاوی آب نمک است. آب نمک مایعی است که برای نگهداری و طعم دار کردن زیتون عالی است. با این حال، اگر آب نمک نداشته باشید چه؟ آیا روش موثری برای نگهداری زیتون بدون آب نمک وجود دارد؟
به خواندن مقاله ادامه دهید تا بدانید چگونه می توانید زیتون را بدون آب نمک نگهداری کنید. این باید به شما کمک کند تا مشکلاتی را که دارید حل کنید تا بتوانید زیتون های خود را تا زمانی که فرصتی برای خوردن آن ها داشته باشید نگهداری کنید.
نگهداری زیتون های باز نشده یا نشکسته در انبار
زیتون های باز نشده یا نشکسته باید برای مدتی در انبار نگهداری شوند. تا زمانی که بتوانید به زیتون ها یک نقطه خنک و خشک بدهید، همه چیز خوب خواهد بود تا زمانی که تصمیم بگیرید در ظرف را باز کنید و مقداری بخورید.
وقتی زیتون ها را باز کردید یا شکستید، باید آنها را در یخچال بگذارید. با فرض اینکه زیتون ها همراه با آب نمک نیست، می خواهید آنها را در یخچال در یک ظرف پلاستیکی نگهداری کنید.
نگهداری زیتون در روغن
یکی دیگر از راه های نگهداری زیتون غوطه ور کردن آن در روغن است. البته در روغن های نگهداری زیتون می توان سبزیجات یا مواد معطر افزود.
این زیتون ها پس از باز کردن آنها نیز باید سالم باشند، اما باید به تاریخ انقضایی که روی بسته بندی درج شده است دقت کنید. این تاریخ انقضا معمولاً چند ماه پس از خرید زیتون خواهد بود.
زیتون هایی که در آب نمک ذخیره می شوند، در بهترین حالت می توانند تا دو سال خوب بمانند. زیتونهای ذخیرهشده در روغن فقط برای چند ماه میتوانند خوب بمانند، و شما باید خیلی سریع ان ها را بخورید تا خراب نشوند.
این بدان معنا نیست که نگهداری زیتون در روغن راه اشتباهی است، اما تاثیر طولانی مدتی مانند آب نمک برای شما نخواهد داشت. اگر قرار است زیتون را به موقع بخورید، نگهداری زیتون در روغن کاملا قابل قبول خواهد بود.
یک ظرف ذخیره برای آنها پیدا کنید
اگر زیتون تازه را از اغذیه فروشی ها یا بازار کشاورزان خریداری کرده اید، باید نوعی ظروف نگهداری برای قرار دادن آنها پیدا کنید.
در حالت ایده آل، شما باید از نوعی ظرف پلاستیکی نگهداری مواد غذایی استفاده کنید که بتواند برای همه زیتون های شما مناسب باشد. همچنین می توانید در صورت تمایل از یک شیشه زیتون قدیمی استفاده کنید.
زیتون هایی که آب نمک ندارند و زیتون هایی که ترشی شده اند باید در یخچال نگهداری شوند. اگر میخواهید زیتونها برای طولانیترین زمان ممکن نگهداری شوند، بهترین گزینه برای شماست که آنها را در یک ظرف پلاستیکی امن در یخچال نگهداری کنید.
با این حال، این زیتون ها برای مدت طولانی سالم نمی مانند و شما باید در کمترین زمان ممکن آن را مصرف کنید.
نگهداری زیتون در آب نمک هنوز بهترین است
توصیه های ذکر شده در بالا همگی مفید و خوب هستند، اما باید به خاطر داشته باشید که نگهداری زیتون در آب نمک بهترین کار خواهد بود. اگر می خواهید زیتون شما طعم عالی داشته باشد و برای مدت طولانی تری خوب بماند، باید از آب نمک استفاده کنید.
خوشبختانه، بیشتر زیتون هایی که در خواربارفروشی پیدا می کنید در شیشه های حاوی آب نمک نگهداری می شوند. اگر برای شیشه اتفاقی بیفتد یا اگر زیتون تازه از بازار یا اغذیه فروشی بخرید، احتمالاً فقط باید نگران پیدا کردن یک جایگزین آب نمک باشید.
با این حال، هنوز باید مراقب نحوه نگهداری زیتون باشید، حتی زمانی که آب نمک دارید. به عنوان مثال، نگهداری یک شیشه زیتون در مکانی که در معرض نور خورشید است می تواند باعث خراب شدن زیتون شود.
اگر می خواهید بهترین نتیجه را بگیرید، باید یک نقطه تاریک و خنک برای زیتون پیدا کنید. اکثر مردم کوزه های زیتون را در انبارهای خود قرار می دهند، اما شما می توانید مکان دیگری را نیز پیدا کنید که با این شرایط مناسب باشد.
پس از باز کردن ظرف زیتون، توصیه می شود آن را به یخچال منتقل کنید. بیشتر علاقه مندان به زیتون می گویند که بهتر است زیتون ها را پس از باز شدن در یخچال قرار دهید تا زیتون هایتان خوشمزه و تازه باشند.
شما باید سعی کنید زیتون ها را پس از باز شدن در ظرف حدود سه هفته بخورید. باز کردن شیشه باعث میشود زیتونها سریعتر خراب شوند، حتی زمانی که در آب نمک ذخیره میشوند.
این زمانهای ذخیرهسازی بسیار طولانی تا دو سال برای زیتونهایی در آب نمک در نظر گرفته شده است که باز نشده باقی ماندهاند.
شما می توانید آب نمک خود را برای نگهداری زیتون بسازید
آیا می دانستید که می توان خودتان آب نمک درست کنید؟ گاهی اوقات ممکن است این اشتباه را مرتکب شوید که آب نمکی را که با یک شیشه زیتون همراه است دور بریزید.
هنگامی که چنین چیزی رخ می دهد، می توان یک آب نمک خانگی درست کرد که می تواند به عنوان یک جایگزین عمل کند. این به اندازه آب نمک اولیه درون شیشه زیتون نخواهد بود.
برای تهیه آب نمک، فقط ½ قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب بریزید. به ازای هر فنجان آبی که باید استفاده کنید، باید ½ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.
این یک دستور العمل بسیار ساده برای آب نمک است، اما می تواند به شما در نگهداری زیتون برای حدود دو هفته کمک کند. تا زمانی که زیتون را قبل از پایان دو هفته بخورید.
می توانید زیتون را فریز کنید
نکته دیگری که باید در نظر بگیرید این است که در صورت تمایل می توانید زیتون ها را فریز کنید. شما باید بتوانید حدود شش ماه زیتون را منجمد کنید، این کار بسیار ساده است.
فقط مقداری زیتون تازه را در یک ظرف دربسته قرار دهید. زمانی که زیتون ها در یک ظرف دربسته قرار گرفتند، می توان آنها را در فریزر قرار داد.
اگر واقعاً نیاز به نگهداری زیتون دارید زیرا می دانید که برای مدتی آنها را نخواهید خورد، منجمد کردن گزینه ای است که باید در نظر بگیرید.
نتیجه نهایی
اکنون که در مورد زیتون و نحوه نگهداری آنها بیشتر می دانید، فهمیدن اینکه چه کاری می خواهید انجام دهید آسان تر خواهد بود. به طور کلی، آب نمک راهی ایده آل برای نگهداری زیتون خواهد بود، اما روش های دیگر هم به خوبی کار می کنند.
زیتون ها را می توان در روغن نگهداری کرد و می توانید آنها را در ظروف دربسته در یخچال نگهداری کنید. حتی ممکن است زیتون ها را برای نگهداری برای مدت بیشتر در فریزر منجمد کنید.
اگر آب نمک برای نگهداری زیتون ندارید، می توانید خودتان آن را درست کنید که به نگهداری زیتون برای چند هفته کمک می کند. فقط تصمیم بگیرید که چه کاری می خواهید انجام دهید تا بتوانید از زیتون های خود لذت ببرید و طعم آنها را خوشمزه نگه دارید.