خواص روغن زیتون پرس سرد برای تندرستی و شیوه استفاده آن با ما همراه باشید در گرین گاردن
پرس سرد یک شیوه متداول برای تامین اقسام روغنهای گیاهی از جمله روغن زیتون بی نیاز به بکارگیری از حرارت یا مادههای غیرطبیعی شیمیایی خواهد بود . این شیوه مشتمل خردکردن زیتونها و آماده سازی یک خمیر و پسازآن فشار مکانیکی برای مجزا نمودن روغن از پالپهای زیتون خواهد بود .
طبق معیار های غذایی اروپا ، درجه حرارت به عمل رفته در به وجود آوردن روغن زیتون پرس سرد نباید بیشتر از ۸۱ درجه فارنهایت (۲۷ درجه سانتیگراد) باشد .
پرس سرد سبب می گردد که روغن زیتون مادههای مقوی خود را محافظت نماید چون مادههای مقوی و ترکیب گیاهی سودبخش می توانند در اثر گرمای فراوان تجزیه گردند .
روغن زیتون پرس سرد دربردارنده چربیهای سالم ، ویتامینهای E و K ، تعداد زیادی آنتی اکسیدان و محتویات ضد التهابی خواهد بود ، این مادههای مقوی امکانپذیر خواهد بود صحت مغز و قلب را نیرودهی کنند.
در امتداد همراه گرین گاردن باشید تا با کل خواص روغن زیتون پرس سرد برای صحت تن و شیوه استفاده آن زیادتر آشنا شوید؛
روغن زیتون پرس سرد دربردارنده اندازههای بالای چربیهای سالم می باشد و کالری بسیار بالایی داراست .
مقادیر بالای چربیهای اشباع نشده حاضر در روغن زیتون پرس سرد ریسک ابتلا به مریضی های قلبی ، دیابت گونه ۲ ، سرطان و دیگر مریضی های مزمن را کسر می دهد .
روغن زیتون به اضافه دارای ویتامین E و ویتامین K می باشد؛ ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی خواهد بود که در صحت کارکرد سیستم ایمنی تن نقش خواهد داشت ، در حالی که ویتامین K نقش کلیدی در منعقد گشتن خون و صحت استخوانها خواهد داشت .
روغن زیتون پرس سرد به اضافه دربردارنده لااقل ۳۰ ترکیب گیاهی سودمند خواهد بود که خیلی از آنها آنتی اکسیدانهای قوی با اثرات ضد التهابی می باشند .
روغن زیتون پرس سرد حدوداً ۷۱٪ از چربیهای اشباع نشده به اسم اولئیک اسید ایجاد گشته است . مطالعهها مبنی از آن خواهد بود که اولئیک اسید و باقی چربیهای اشباع نشده موجب کاستن کلسترول بد خون یا LDL می گردند .
۱۱٪ چربیهای حاضر در روغن زیتون پرس سرد از اسیدهای حاوی چربی امگا ۶ و امگا ۳ حاصل می گردند . این دو چربی غیر اشباع در فرآیندهای اصلی تن نظیر تنظیم فشار خون ، منعقد گشتن خون و جواب مجموعه ایمنی تن موثر می باشند .
اگرچه روغن زیتون شامل ۲ گرم چربی اشباع در هر قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) خواهد بود ولی این وزن در حد ۱۳ -۲۲ گرم به شکل یومیه خواهد بود که به وسیله اغلب مرجعها کامل برای یک رژیم غذایی خوب دربردارنده ۲۰۰۰ کالری پیشنهاد می گردد .
روغن زیتون پرس سرد امکانپذیر خواهد بود آنتی اکسیدانهای بسیاری را در مقابل به اقسام دیگر روغنهای زیتون داشته باشد .
آنتی اکسیدانها از تن شما در مقابل مولکولهای بیثبات به عنوان رادیکالهای آزاد مدافعه می کنند و تهدید ابتلا به مریضی های دیرپا مشابه عارضه های قلبی ، دیابت و سرطان را کسر می دهند .
روغن زیتون مشتمل مقدارهای قابل توجهی ویتامین E می باشد که به عنوان یک ماده مقوی بااهمیت و آنتی اکسیدانی پرقدرت شناخته می گردد .
همچنین آکنده از محتویات گیاهی همانند اولئوروپین و هیدروکسی تیروزول می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی پرقدرت را در بررسیهای جانوری ارائه داده اند .
محققان معتقدند که این محتویات مقدور خواهد بود تا حد زیادی مسئول ویژگی های رژیم مدیترانه ای برای داشتن استخوانهای قوی تر و کسر ریسک ابتلا به مریضی های قلبی ، وضعیت مغزی و بعضی سرطانها باشند.
اعتقاد بر این خواهد بود که التهاب دراز مدت ریسک ابتلا به مریضی های قلبی ، دیابت ، سرطان ، آرتروز و مریضی آلزایمر را زیادتر می نماید .
مطالعات ارائه می دهد که روغن زیتون به سبب تراکم بالای چربیهای سالم ، آنتی اکسیدانها و ترکیباتی از قبیل اولئوکانتال امکانپذیر خواهد بود به کسر التهاب یاری نماید .
اولئوکانتال یک ماده ضد التهاب طبیعی خواهد بود . بررسیها در لوله آزمایش ارائه می دهد که اولئوکانتال به صورت همانند با ایبوپروفن که یک داروی ضد التهابی خواهد بود عمل می نماید .
بیماریهای قلبی عامل اصلی درگذشت و مرگ در زنان و مردان در همه جهان می باشند .
مطالعات بیشمار ارائه می دهد که جانشین نمودن روغن زیتون با روغنهای آکنده از چربیهای اشباع گشته امکانپذیر می باشد به کسر میزان کلسترول بد خون و فشار خون زیاد که دو عامل اصلی برای ابتلا به مریضی های قلبی می باشند ، یاری نماید .
در یک آزمایش بر روی بسیار بیشتر از ۸۴۰۰۰ زن آشکار گشته که جانشین نمودن ۵ درصد روغن زیتون به عوض چربیهای اشباع گشته تا ۱۵٪ ریسک مریضی های قلبی را کسر می دهد .
رژیم غذایی مدیترانه ای که به روغن زیتون به عنوان منشا واقعی چربی مستظهر خواهد شد ریسک حمله قلبی و مغزی را تا ۲۸٪ کسر می دهد .
رژیمهای غذایی دربردارنده روغن زیتون پرس سرد از صحت مغز حفاظت می کنند .
یک نظام غذایی بر بستر عنوان نظام مدیترانه ای که برای کاستن فشار خون زیاد در درجه نخست آشپزی با روغن زیتون را سفارش می نماید موجب عافیت فعالیت ذهنی ، تقویت حافظه و صحت راندمان مغز پس از سکته مغزی خواهد بود .
مطالعات انسانی ارائه داده که استفاده حداکثر ۱ .۵ قاشق غذاخوری (۲۰ میلی لیتر) روغن زیتون پرس سرد در روز تا ۱۶٪ ریسک ابتلا به دیابت گونه ۲ را کسر می دهد.
در یک آزمایش کوچک آشکار شد افرادی که ۲۰ میلی گرم اولئوروپین متراکم ، ترکیبی از روغن زیتون استفاده می کنند تا ۱۴ درصد کاهش قند خون را پس از وعده غذایی در مقابل به افرادی که دارو استفاده می کردند تجربه می کنند .
طبق شماری تحقیقات ، کاربرد لااقل ۱ قاشق چای خوری (۵ میلی لیتر) روغن زیتون در روز امکانپذیر خواهد بود یبوست را مداوا نماید .
تحقیقات جانوری متذکر می نماید که روغن زیتون و ترکیب آن با خودداری از لطمه رساندن به غضروفها امکانپذیر خواهد بود با استئوآرتریت مبارزه کنند .
روغن زیتون یک مرطوب کننده طبیعی برای آبرسانی به پوست صورت به حساب می آید . پس از حمام کردن ، یک لایه ظریف روغن زیتون را روی پوست صورت بمالید و بگذارید بماند تا پوست صورت را نمناک نماید .
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (۱۵ تا ۳۰ میلی لیتر) روغن زیتون را بر روی موخورهها بمالید و قشنگ مالش دهید ، آنگاه با شامپو بشویید تا به مرور آنها را علاج سازد .