راههای از میان بردن بوی روغن زیتون در غذا | طعم دار كردن و خواص روغن زيتون بی بو
روغن زیتون را با اسم پادشاه روغنهای گیاهی می شناسند و سابقه آن به هزاران سال می رسد . از این روغن در آشپزی ، تامین مواد آرایشی و بهداشتی و صنایع دارویی استفاده می گردد . روغن زیتون دارای خواص بیشماری برای بدن است و استفاده آن شدیدا سفارش می شود . با این وجود ، ممکن می باشد بوی روغن زیتون برای خیلی از افراد آزاردهنده باشد و تمایلی نداشته باشند که غذای آنها عطر روغن زیتون بدهد . به نظر شما آیا راه حلی برای از میان بردن عطر روغن زیتون وجود دارد ؟ آیا روغنهای زیتونی که تحت عنوان بی بو در فروشگاه ها به فروش می رسند ، اصل می باشند ؟ آیا بکارگیری از روغنهای زیتون بدون بو بی خطر است ؟ چه روشهای خانگی برای از میان بردن بوی روغن زیتون وجود خواهد داشت ؟ چنانچه قصد دارید جواب این سوالات را بدانید ، به مطالعه این نوشته ادامه دهید با ما همراه باشید در گرین گاردن
روغن زیتون بی بو چیست ؟
روغن زیتون بی بو نوعی روغن زیتون اصل است که بوی آن طی مراحل تصفیه گرفته گشته است . مزه و بوی این روغن با توجه به مرحلههای غیرطبیعی شیمیایی که پشت سر گذاشته ، گرفته می شود . این روغن برای کسانی که به چاشنی و عطر روغن زیتون تمایل ندارند ، مناسب می باشد . همه خصوصیات روغن زیتون با بو و طعم در روغن زیتون بدون بو هم موجود می باشد . با این حال ، این روغنها در ایران تحت عنوان روغن تصفیه گشته به فروش می رسند که کیفیتی پایین تر از روغنهای با بو دارند .
چگونه روغن زیتون بی بو تهیه کنیم ؟
اگر قصد دارید روغن زیتون شما بدون بو گردد ، قادر خواهید بود انواع روغن زیتون تصفیه گشته را از سوپرمارکتها و مغازه های مواد غذایی تهیه کنید . این گونه روغن بر بستر فرآیندهای غیرطبیعی کاملا خنثی سازی شده و شایسته برای کسانی است که عطر و طعم روغن زیتون را دوست ندارند . با این احوال ، روغنی که به عنوان روغن تصفیه گشته و بی بو در ایران به فروش می رسد ، بعضی از ترکیبات اثربخش روغن زیتون را از دست داده و به همین علت وضعیت کیفی آن به درجات پایین تر از روغنهای بکر خواهد بود .
آیا روشی در خانه برای از بین بردن بوی روغن زیتون وجود خواهد داشت ؟
اگر قصد دارید از روغن زیتون با خصوصیات بیشمار بکارگیری کنید ، منتها بو و مزه روغن زیتون را دوست ندارید ، قادر خواهید بود با چند روش میسر رایحه و مزه روغن زیتون را تحول دهید . در ادامه چند روش را به شما معرفی می کنیم.
۱- از میان بردن بوی روغن زیتون اصل با لیمو
ابتدا یک روغن زیتون با کیفیت را از سوپرمارکت تهیه کنید . در بیشتر موارد روغن زیتونهایی که بر روی آنها extra virgin نوشته می شود ، دارای کیفیت عالی هستند و برای مصرف غذایی به درد بخور است . در این زمان قادر خواهید بود یک طعم قوی مثل آبلیمو به روغن زیتون افزون نمائید تا طعم آن خاص شود . به عنوان نمونه ، اگر قصد دارید از روغن زیتون در سالاد بکارگیری کنید ، قادر خواهید بود آبلیمو و زنجیبل به آن اضافه کرده تا مزه آن خاص گردد .
۲- از میان بردن بوی روغن زیتون اصل با سبزیجات
اگر مورد نظر شماست از روغن زیتون در غذای ایتالیایی بکارگیری نمائید ، ما به شما ترکیب روغن زیتون با سیر را پیشنهاد می کنیم . هم اینکه قادر خواهید بود رزماری یا آویشن یا قارچ یا ریحان را به روغن زیتون افزون نمائید . هر کدام از این ترکیبات می توانند مزه نو و ویژه ای به روغن زیتون بدهند .
۳- طعم دار کردن روغن زیتون با دو ماده غذایی دیگر
توصیه می گردد که برای تحول رایحه و طعم روغن زیتون ، بیش از دو ماده را به طور هم زمان به آن اضافه نکنید . در برخی موارد تلفیق چند ماده می تواند حتی مزه ناخوشایندتری به روغن زیتون بدهد . به عنوان نمونه ، قادر خواهید بود روغن زیتون را با سیر و چیلی ، یا با سیر و رزماری ترکیب نمائید . برای اینکه مطمئن شوید که به طعم آن علاقمند هستید ، قادر خواهید بود این ترکیبات را قبلا تست کرده و آنوقت در غذای خود بریزید .
۴- کمی روغن را گرم کرده و گیاهان مقاوم به گرما را به روغن زیتون اضافه کنید
اگر قصد دارید از گیاهان چوبدار شبیه رزماری و مریم گلی بکارگیری کنید ، برای اینکه مزه زیادی به روغن زیتون بدهند ، روغن را گرم کنید . این روش برای افزودن مادههای نگهدارنده مانند قارچ خشک و چیلی به درد بخور است .
۵- اضافه نمودن مزه دهنده ها به روغن سرد
افزودنیهای ارگانیک و گیاهان تازه را بشوئید . برخی از چاشنی های افزودنی مانند جعفری ، گشنیز و چیلی و دانه های فلفل با اضافه گشتن به روغن زیتون سرد ، چاشنی عالی به این خوراک می دهند . این افزودنیها را از یک روز قبل با آب گرم تمیز نمایید و اجازه دهید تا خشک شوند که از نفوذ آب آنها به روغن زیتون خودداری نمائید .
۶- گرما دادن برای از بین بردن بوی روغن زیتون
اگر دوست ندارید اصلاً طعم دهنده ای به روغن زیتون اضافه نمائید ، قادر خواهید بود آن را بیشتر حرارت دهید . گرمای فراوان روغن زیتون می تواند بوی آن را از بین ببرد . بنابراین ، درصورتیکه بوی روغن زیتون را نمی پسندید ، این کار یک شیوه موثر برای از بین بردن عطر روغن زیتون است . با این حال ، حرارتدادن زیاد به روغن زیتون می تواند خاصیت ها و مادههای مغذی آن را از بین ببرد.
1 Comment
دید گاه بنده:
این مطلب( روغن زیتون تفلبی-روغن تفلبی-روغن تغلبی) دارد کل کشور را در بر میگیرد. همه تولید کنندگان به فکر نجات بخش تولید زیتون کشور از شر رکود و عدم فروش روغن های زیتون بدلیل اعمال متغلبانه عده کمی از آدم های کلاه بردار می باشد..مردم عادی اکثرا از روغن بی بوی زیتون استفاده میکنند که از لحاظ ظاهر و مزه هیچ فرقی با روغن های صنعتی ندارد.تنها تفاوت آنها در رنگ آنها است که در افواه عمومی مطرح است که رنگ روغن صنعتی را با موادی ، آنرا سبز رنگ میکنند.
به فکر باشید که عده زیادی متظرر خواهند شد.
در روایات داریم که :کادح الفقر ، میانه.
عده ای خیانت میکنند و باعث آجر شدن نان عده زیادی میشوند.