چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم : از آنجا که زیتون شکسته نوعی از زیتون هست که برای فراوری شدن و تلخی زدایی شدن،هیچ ماده شیمیایی به آن زده نمی شود،به همین جهت همیشه ته مزه تلخی دارد و این ته مزه تلخی باب میل خیلی ها نمی باشد.
تمام تلاش ما طی این چند سال این بود که با آگاه کردن مشتریان را ترغیب به مصرف زیتون سالم تر کنیم و هر آنچه که در صنف تولید برای تهیه یک محصول اتفاق می افتد کاملا آشکار توضیح دهیم.
وقتی که با مواد و ترکیبات کاملا ساده و طبیعی می توانیم زیتون شکسته را طعم دار کنیم چرا باید سراغ زیتون هایی برویم که با سود سوز اور شیرین شده اند و در سرکه صنعتی و جوهر لیموی صنعتی خوابانده شده اند؟
چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم
راه حل بسیار ساده است:
۲۴ ساعت قبل از مصرف زیتون ها را از آب و نمک خارج کنید و درون ظرفی با آب معمولی تازه بریزید(همین آب شیر)
طی ۲۴ ساعت یکی دوبار این آب را تعویض کنید
سپس خواهید دید که زیتون ها کاملا شوری خود را از دست داده و تا حد زیادی هم تلخی خود را از دست داده اند
چگونه تلخی زیتون شکسته را کم کنیم
اکنون می توانید بنا به سلیقه خود با افزودن طعم دهنده هایی مثل رب انار،آب لیمو، سرکه طبیعی ،آب نارنج ، سماق ،گلپر و انواع گیاهان و سبزیجات معطر تا حد بسیار زیادی طعم بسیار خوب و دلنشینی به زیتون شکسته ها بدهید که سایر زیتون های نشکسته هیچوقت به این خوبی طعم نمیگیرند.
ترکیبی از فلفل دلمه و گوجه فرنگی با زیتون شکسته که مقداری آب نارنج به آنها اضافه شده یک طعم منحصر به فرد رو رقم میزنه که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.