آشنایی با خواص روغن زیتون در غذا : از زمان گذشته تا به امروز از زیتون و روغن زیتون برای طعم دادن به غذا و درمان بسیاری از بیماریها استفاده می شد. روغن زیتون در درمان کلسترول بالا بسیار موثر است و بسیاری از پزشکان آن را برای درمان بیماریهای قلب و عروق تجویز می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید در گرین گاردن
طبق تحقیقات ثابت شده کسانی که در رژیم غذایی روزانه خود از مقادیر قابل توجهی روغن زیتون به همراه غذاهایی که دارای چربی سالم هستند استفاده می کنند دارای طول عمر بیشتری هستند.افرادی که در نواحی اطراف دریای مدیترانه زندگی می کنند به دلیل دسترسی به زیتون و روغن آن گواهی برای اثبات این حقیقت هستند.
در مقایسه با روغن های دیگر که برای پخت وپز و سرخ کردن استفاده می کنیم روغن زیتون از سلامت بیشتری برخوردار است. این واقعیت که روغن زیتون باعث افزایش سلامت استخوان ها و بهبود خلق و خو می شود بر هیچکس پوشیده نیست.
زیتون و روغن آن سرشار از پلی فنول ها، بسیاری از ترکیبات آلی سرشار از آنتی اکسیدان است. پلی فنول در کاهش استرس کمک میکند. پلی فنول ها در کاهش نوعی استرس که به DNA و سایر ارگان های حیاتی بدن مانند قلب و مغز کمک به سزایی می کند. این امر باعث می شود تا افراد با مصرف روغن زیتون به بسیاری از بیماری ها مانند زوال عقل و بیمریهای قلبی عروقی دچار نشوند.
هیدروکسی تیروزول و اولئوکانتال دو پلی فنول موجود در روغن زیتون هستند. خواص آنتی اکسیدانی این دو پلی فنول با سرطان مبارزه می کند و خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی فروانی دارد.
استفاده از روغن زیتون در هنگام غذا برای سلامت قلب بسیار مفید است. تحقیقات و آمار نشان داده است افرادی که روزانه 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می کنند از سلامت قلب و عروق بهتری برخوردار هستند. این افراد به میزان کمتری دچار سکته قلبی و مغزی می شوند. همچنین مصرف روزانه این روغن باعث بهبود سطح کلسترول و فشار خون افراد می شود. در صورتی که افراد میزان مصرف چربی های اشباع را کاهش داده و از روغن زیتون به میزان 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری استفاده کنند خطر بیماری کرونر قلب آن ها را تهدید نمی کند.