به این دلایل روغن زیتون میل کنید : نتیجه های تحقیقاتی که در نشریه هفتگی نورولوژی کشور آمریکا به چاپ رسیده است ، ثابت کرده که استفاده روغن زیتون از سکته مغزی در اشخاص سالخورده جلوگیری می نماید . مسئول این گروه تحقیقاتی که در فرانسه انجام گشته است ، بر این باورند بایستی سفارش های غذایی تازه ای برای جلوگیری از سکته مغزی در اشخاص مسنگردآوری گردد . او عنوان می کند که سکته مغزی در اشخاص مسن خیلی متداول خواهد بود و مصرف روغن زیتون یک راه ساده و کم خرج برای جلوگیری از این رخ داد است با ما همراه باشید در گرین گاردن
برای ادا این تحقیق ، پرونده پزشکی 7625 شخص مسن در سه شهر فرانسه مورد نظارت قرار گرفت . اشخاص شرکت کننده هیچگونه پیشینه سکته مغزی نداشتند . مقدار استفاده روغن زیتون در این اشخاص در سه مورد دستهبندی شد : عدم استفاده ، استفاده میانگین و کاربرد زیاد . این اشخاص از روغن زیتون تصفیه نشده و فرابکر استعمال می کردند . پس از 5 سال ، 148 مورد سکته مغزی به ثبت رسید . پس از بازبینی نظام غذایی ، تلاش فیزیکی ، شاخص توده بدنی و دیگر عامل های ریسک آور سکته ، نتیجه ها ثابت نمود در اشخاصی که به صورت مرتب و مستمر از روغن زیتون برای پختوپز و به اضافه به عنوان سس سالاد مصرف کرده اند ، ریسک سکته مغزی در سنجش با کسانی که استفاده نکرده اند 41 درصد کمتر خواهد بود .
روغن زیتون دارنده اثرات محافظتی در مقابل خیلی از عامل های ریسک آور مریضی های قلبی – عروقی از جمله دیابت ، فشارخون بالا ، کلسترول زیاد و اضافهوزن خواهد بود . پژوهشگران بر این باورند اینکه کدامیک ماده حاضر در این روغن دارنده این اثرگذاری های سودبخش خواهد بود ، تا حالا حقیقتاً آشکار نشده است ، منتها می توان اثرات غیر دقیق این روغن مانند خلق مزه خوب در طعام های سالم مانند سالاد سبزیجات را همچنین در پیدایش اثرات مفید آن اثرگذار دانست .