روغن زیتون با کیفیت چه خصوصیت هایی دارد ؟ مصرف میوههای قوتبخش در صحت تن و توان زیادتر تأثیر فراوانی دارند . یکی از پر فایده ترین آنها ، میوه درخت زیتون می باشد . این گیاه افزونتر در خطه مدیترانهای کاشت خواهد شد . زیتون با ویژگی های زیاد خود توانسته موقعیت ویژهای در سبد غذایی خانواده ها پدیدار سازد . تا جایی که در اغلب شهر ها از روغن زیتون با کیفیت در مصرفهای پختوپز و درمانی بکارگیری می کنند در گرین گاردن با ما همراه باشید تا راجع به این میوه پرخاصیت بیشتر بدانید.
روغن زیتون به علت آکنده بودن از آنتی اکسیدان ، اسیدهای چرب غیراشباع ، املاح معدنی و ویتامینهای بسیار عالی مورد توجه علاقه مندان تولیدات طبیعی قرار گرفته است . اشخاص در سنین متعدد از بچگی تا پیری می توانند این روغن گیاهی را میل کنند . اگرچه خوب تر خواهد بود برای کاربردهای درمانی روغن زیتون زیر نظر یک طبیب کارشناس تغذیه باشید . سالیان دراز می باشد که انسان های دنیا برای آشپزی اقسام خوردنی ها ، سالاد و پاستا ، روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب را مورد مصرف قرار می دهند .
کارشناسان تغذیه برپایه وضعیت جسمانی و ارزش بالای صحت تن ، کاربرد یومیه روغن زیتون را در رژیم غذایی افراد قرار می دهند . روغن زیتون افزون بر آشپزی برای علاج و جلوگیری از ابتلای مریضی های متفاوت صرف خواهد شد . مشکلات قلبی – عروقی ، بیماری های کلیوی ، مشکلات دستگاه گوارش ، اقسام سرطان ها ، افسردگی ، پوکی استخوان ، دیابت ، فشار خون زیاد ، اختلالات وزن ، عارضه های عضلانی ، آلزایمر ، مریضی های پوست و مو با روغن زیتون به طریقه شگفتی عافیت می یابد .
تولیدکنندگان ، روغن زیتون را در بستهبندیهای متفاوت برای افراد به فروشگاه ها ارائه می کنند . متأسفانه بعضی از آنها استانداردهای ضروری را مراعات نکرده و به دلیل فروش زیادتر ، روغن زیتون بی کیفیت و ترکیبی را در خدمت خریدکنندگان قرار می دهند . چنانچه بخواهید این روغن گیاهی پرفایده اثرگذاری کارآمدی بر تن شما داشته باشد پیش از خریداری روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب الزاماً باید به چند خصوصیت بااهمیت آن دقت نمائید .
اکثر روغنهای ارگانیک که از میوههای گوناگون به دست می آیند دارای ویتامین و املاح معدنی می باشند . ولی در این بین می توان نقل کرد روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب به نوعی آکنده از ویتامین خواهد بود . ویتامینهای E ، A ، K و D به کثرت در روغن زیتون وجود دارد .
روغن زیتون محتوی ویتامین E و آنتی اکسیدان فراوانی می باشد که در خنثی گردیدن رادیکالهای آزاد نقش کارآمدی دارا است . به صورت میانه ۵/۱ درصد از روغن زیتون را آنتی اکسیدانها تشکیل می دهند . با مصرف روغن زیتون با کیفیت در رژیم غذایی خودتان و اعضای خانواده ، سلولهای تن تا حد فراوانی در مقابل اکسیداسیون استقامت نشان می دهند . ازاینرو با استعمال این روغن گیاهی ، نگران انهدام و پیری فیالحال سلولها نباشید .
بسیاری از اشخاص در طول زندگی خودشان با مساله بینایی ، ضعف سیستم ایمنی تن ، کاهش نمو و کهنسالی پیشرس رویارو می گردند . برای جلوگیری فوری از این گونه مشکلات جسمی ، حتماً روغن زیتون استعمال بکنید . ویتامین A حاضر در این روغن طبیعی به تندرستی و معالجه آنها امداد فراوانی می سازد .
با خریداری روغن زیتونهای ۳ لیتری قادر خواهید بود در خرج های خویش صرفهجویی بکنید
ویتامین D و کلسیم در جلوگیری از مبتلا شدن به پوکی و شکستگی استخوان اثرگذار می باشد . روغن زیتون دربردارنده این دسته از ویتامین است که استفاده آن در استوارسازی استخوانهای تن ، ازدیاد توانایی جسمی و افت ابتلا به سرماخوردگی تأثیر بی واسطه می گذارد .
در روغن زیتون با کیفیت میزان فراوانی ویتامین k پیدا می گردد . روغن زیتون را قادر خواهید بود برای کنترل دیابت ، خونریزی بیشتر از حد عادتماهانه و از میان بردن سنگ کلیه با مشورت طبیب استفاده نمائید.
میوه های درخت زیتون بینهایت سریع فاسد می گردند . باغداران به این مساله دقت لازم را دارند . در نهایت در وقت برداشت محصول تقلا می کنند دانههای بدون مشکل و درشت زیتون را برای ساختن روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب گزینش کنند . پس از آن ، میوههای سالم زیتون را بی تلفکردن زمان به کارگاه ها می فرستند تا فرآیند روغن گیری اعمال گردد .
در فرآیند به وجود آوردن روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب از دانههای بدون مشکل درخت زیتون بکارگیری می گردد . تولیدکنندگان با بکارگیری از سیستم های صنعتی ، عمل روغن گیری از میوههای زیتون را بی نیاز به تصفیه گشتن و اضافه کردن مادههای غیرطبیعی شیمیایی برای کاربردهای پختوپز و درمانی انجام می دهند . در حقیقت بشر به صورت بی واسطه در به وجود آوردن روغن زیتون دخالتی نخواهد داشت و نکات مهم را تا حد بسیاری مراعات می کنند . در این شیوه ، خاصیت های واقعی زیتون بی گرمادهی خیلی خوب صیانت می شود و هیچگونه تغییری در قالب آن انجام نمی گردد .
از جمله مهمترین مختصه های روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب ، توانایی استفاده خوردنی و موضعی آن برای عافیت و معالجه اقسام مریضی ها خواهد بود . درصورتیکه به مشکلات سیستم هضم ، مشکلات پوست و مو ، فشار خون زیاد ، دیابت ، پوکی استخوان ، آسم ، افسردگی ، استرس ، سرطان ، مریضی قلبی – عروقی ، چربی خون ، پارکینسون ، افزایش یا کمبود وزن بسیار بیشتر از حد گرفتار گشته اید . کاربرد یومیه روغن زیتون را با بررسی طبیب در رژیم غذایی خویش قرار دهید . برای نمونه قادر خواهید بود در آشپزی اقسام خورشت و برنج یا ترکیب سالاد و پاستا از روغن زیتون بکارگیری نمائید .
رنگ زرد کهربائی یا سبز تیره بطریهای شیشه ای ارائه دهنده بستهبندی استاندارد روغن زیتون با وضعیت کیفی خوب خواهد بود . ذکر اسم و مشخصههای کیفی فرآورده ، تایم برداشت ، تاریخ انقضا ، لوگو تجاری کارگاه ، نشانی ، تلفن ، رقم سری ساخت ، پروانه بهداشت ، کشور تولید کننده ، مقدار وزن و … از دیگر موردهای ضروری برای شناخت روغن زیتون مطلوب می باشد .
در زمان خریداری از خاطر نبرید که روغن زیتون با وضعیت خوب از هنگام برداشت محصول به مدت ۱۲ تا ۱۸ ماه مناسب مصرف خواهد بود . از نهادن ظرف روغن زیتون در مکان های گرم شبیه پشت پنجره آفتاب گیر یا پهلو اجاق گاز ، بخاری و شومینه اکیداً پرهیز نمائید .