چگونه زیتون پرورده درست کنیم؟ در میان غذاهای گیلانی زیتون پرورنده یکی از خوشمزه ترین ها است. مردم کشور ما از این مواد طبیعی به عنوان چاشنی در کنار غذاهای خود استفاده می کنند و از طعم بی نظیر آن لذت می برند. برای این که از مزه اصیل این مواد غذایی لذت ببرید، توصیه می کنیم با دستور آماده سازی آن آشنا شده و خود در منزل برای تهیه آن اقدام کنید. به این ترتیب از طعم بی نظیر این خوراک و چاشنی شمالی بیشتر لذت می برید. با ما همراه باشید در گرین گاردن
برای تهیه و آماده سازی این خوراک باید از مواد زیر استفاده کنید. توصیه می کنیم این مواد را به صورت تازه فراهم کنید.
برخی از مردم برای طعم دهی بیشتر به زیتون پرورده خود از مواد اضافی و چاشنی های دیگری نیز استفاده می کنند. از میان آن ها می توان به آب نارنج و دانه های انار ترش اشاره کرد که هر یک مزه ای خاص به زیتون پرورده خانگی شما می بخشند. در این میان سبزی خالواش نیز از جایگاه مهمی برخوردار است و برای تهیه این خوراک لذیذ به کار برده می شود. رب انار و آلوچه های اصیل گیلانی نیز برای تهیه و فراهم کردن این زیتون ها بهترین مواد غذایی به شمار می روند.
برای تهیه این مواد غذایی باید از چند مرحله زیر پیروی کنید:
برای آماده سازی این خوراکی جات خوشمزه باید به چند نکته مهم دقت داشته باشید. در وهله اول باید به سبزیجات مورد استفاده دقت داشته باشید. در صورتی که در منطقه خود به چوچاق دسترسی ندارید از ترکیب گشنیز با کمی نعنا برای زیتون خود و طعم دهی به آن استفاده کنید. این ترکیب طعم و مزه این چاشنی ها را خوشمزه تر می کند. سبزیجات خشک شده چوچاق نیز همواره در معرض فروش هستند و در دسترس مشتریان قرار می گیرند.
در بخش بعدی ترشی این چاشنی ها مورد توجه قرار می گیرد. در صورتی که آب انار در دسترس دارید، حتما از طعم و مزه این مواد استفاده کنید. از آب نارنج نیز در تهیه و آماده سازی زیتون استفاده می کنند. اما در این خصوص هرگز به سراغ آب لیمو نروید! در خصوص تهیه و آماده سازی زیتون پرورده، باید از اضافه کردن مخلفات اضافی پرهیز کنید. در زیتون پرورده به هیچ عنوان از موادی مانند پیاز استفاده نمی شود. این مواد طعم و مزه زیتون شما را خراب می کنند. بهتر است برای آماده سازی این خوراکی جات مواد اصلی ساخت و آماده سازی آن ها را حذف نکنید. در این صورت طعم اصلی زیتون پرورده شمال را ایجاد خواهید کرد.
برای بهبود فرایند نگهداری از این مواد غذایی باید به چند اصل مهم در این خصوص دقت داشته باشید. اگر می خواهید زیتون شما در طولانی مدت کپک نزند یا خراب نشود، باید از اصول زیر برای نگهداری از آن پیروی کنید:
در این گزارش در خصوص آماده سازی و نحوه تهیه زیتون پرورده که یکی از چاشنی های سنتی و خوشمزه ایرانی است، اطلاعاتی به دست آوردید که بررسی آن ها به شما کمک می کند که اصیل ترین مدل این خوراکی را تهیه و آماده سازی کنید. شما باید پس از آماده سازی این چاشنی برای نگهداری آن نیز نکات مربوطه را رعایت کنید. برای نگهداری از این مواد غذایی باید حتما از یخچال استفاده کنید. در نظر داشته باشید که شیوه آماده سازی این مواد غذایی تاثیر به سزایی در ماندگاری آن بر جای می گذارد. در این خصوص باید همواره به غلظت زیتون پرورده خود دقت داشته باشید و این مسئله را در فرایند آماده سازی کنترل کنید.