آشنایی با اقسام زیتون در دنیا : در کنار هر سفره ای ، زیتون میتواند یکی از بهترین مخلفات خوش طعم همراه غذا باشد . این روزها تولیدات بسیاری از اقسام زیتونها و محتویات آنها مشاهده می گردد. برای گزینش صحیح و برحسب مذاق خود ، قدم نخست آگاهی در مورد اقسام زیتونهای گوناگون خواهد بود پس با ما همراه باشید در گرین گاردن
نخستین گونه زیتونی که امروز میخواهیم به شما معرفی کنیم ، زیتون هالکیدیکی خواهد بود . این زیتون ، یکی از زیتونهای کهن کشور یونان می باشد و زمانی که هنوز تازه است از درخت چیده میشود . شکل این زیتون شبیه تخم مرغ است ، گوشتی و پرآب خواهد بود و مزه تند و فلفلی دارد . پروردهی زیتون هالکیدیکی را بیشتر با آب شور درست می کنند .
زیتون بعدی ، زیتون مانزانیلا خواهد بود. این زیتون بیشتر در کشور اسپانیا پیدا می گردد و شایسته اشخاصی می باشد که شیفته تلفیق مزه های تند و شور می باشند .
تا حالا زیتون سیسیلی را تست کردهاید ؟ این زیتون در ایتالیا پیدا می شود و طعم شوری دارد . این زیتون ، کالری اندکی هم داشته و به این دلیل مورد توجه اشخاص قرار گرفته است، پروردهی این زیتون را در اکثر موارد با آب نمک و اسید لاکتیک درست می کنند .
زیتون پیچولین در کشور فرانسه پیدا می شود و مزه آن مشابه میوه های شیرین می باشد که به این دلیل اکثراً برای درست نمودن کوکتل مورد مصرف قرار میگیرد . اسم دیگر آن زیتون کوکتل می باشد .
اکنون که با اقسام زیتونهای سبز آشنایی پیدا کردید ، زمان آن رسیده است که با انواع زیتون های سیاه آشنا شوید.
نخستین گونه زیتون سیاه که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم ، زیتون میسیون می باشد . این زیتون اندازه کوچکی دارد و نسبت هستهی آن به گوشتهایش بسیار کم می باشد . در استفاده روزانهی انسان ها جایگاه مخصوصی خواهد داشت . زیتون میسیون در کالیفرنیا دیده می شود و حتی در کاتالوگ زیتونهای بین المللی ثبت گشته است .
زیتون کالاماتا ، زیتون کهن یونانی می باشد که در شهر کالاماتا و روی درخت کالامون رشد می نماید . این زیتون رنگ بنفش تیره دارد و مزه چربی خواهد داشت . مورد دیگر این که گوشتی بودن این زیتون یکی از مزایای آن می باشد.
زیتون پوننتین هم از انواع زیتونهای ایتالیایی و کوچک است . مزه ترش و ترد این زیتون ، آن را گزینه مطلوبی برای درست کردن کنسرو می نماید. زیتون پوننتین گوشت سفتی دارد و اکثرا در سالادها بکارگیری می گردد .
زیتون نیکوئیز یا سایلتیر ، زیتون مشهور فرانسوی ، با طعمی چرب و گوشتی سفت ، زیتون بعدی است که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم، به دلیل همه خصوصیت هایی که گفتیم ، این زیتون اکثرا برای ساختن روغن زیتون استفاده می شود. اگرچه مزه چرب این زیتون ، علاقه مندان خودش را هم داشته و بهصورت خوردنی هم صرف می گردد .
زیتون گائتا ، بافت لطیفی دارد و آبدار و ترد است ، زیتون مشهور ایتالیاییها به حساب می آید و خوردن آن باعث می شود اشتهای شخص زیاد گردد. این زیتون در بیشتر موارد اندازهی ریز و رنگ بنفش تیرهای خواهد داشت . برای درست کردن پرورده زیتون گائتا ، از روغن و نمک خشک بکارگیری می شود .
حال می خواهیم به زیتون کهن و ترکی جملیک هم بپردازیم . این زیتون با سایز متوسط و روغن بسیار ، یکی از خوشمزه ترین اقسام زیتون سیاه است .
لوگانو یکی دیگر از زیتونهای مطلوب در بین ایتالیاییها می باشد ، ولی حقیقت این خواهد بود که در اصل خاستگاه آن کشور سوییس می باشد. درصورتیکه طعم های شور را دوست دارید ، لوگانو با اندازه ای میانه و رنگی قهوهای برای شما مورد خوبی خواهد بود. شما حتی قادر خواهید بود این زیتون را با بکارگیری از نمک و گیاهان گوناگون پرورده کنید.
آخرین گونه زیتونی که امروز به آن می پردازیم ، زیتون آلفونسوس می باشد . این زیتون مشهور کشور شیلی، با مزه میوهای و خیلی گوشتی می باشد. شما قادر خواهید بود آن را با رنگهای سرخ تا خاکستری و یا حتی بنفش مشاهده کنید و از آن حظ ببرید .
همان گونه که گفتیم ، زیتون از مشهورترین مزه های خوش طعم در تمام دنیاست، گوناگونی در طعم زیتونها یکی از با اهمیت ترین عوامل معروفیت این میوهی دلچسب خواهد بود و همچنین برای لاغری بسیار اثرگذار است.