روغن زیتون مناسب سرخکردن و پخت و پز : روغن زیتون تصفیه شده خوب ترین روغن برای سرخکردن می باشد به این دلیل که گرمای بسیار موجب بخار کردن الکلها و استرهای حاضر در روغن زیتون طبیعی می گردد خوب تر خواهد بود آن را در سالادها و طعام های سرد ریخته و برای آشپزی با گرما کم و میانه استفاده نمود . با ما همراه باشید در گرین گاردن
انواع روغن زیتون ایرانی و خارجی از زیتونهای درجه یک و باکیفیت تهیه میشود. تفاوت در مدلهای مختلف فرابکر، بکر و روغن زیتون طبیعی در انواع مختلف زیتون نیست؛ بلکه شیوه فرآوری و روغنگیری آنها متفاوت است. روغن زیتون برای پخت و پز و روغن مخصوص سالاد و غذاهای سرد با هم متفاوت است. در زمانهای گذشته روغن حیوانی برای سرخکردن و پخت و پز استفاده میشد؛ امروزه روغنهای گیاهی نیز در تنوع بالا به سایر روغنها افزوده شده است.
درصورتیکه هدف بکارگیری از روغن زیتون در آشپزی یومیه باشد ، خوب تر خواهد بود از گونه تصفیه گشته آن بکارگیری نمایید . برایاینکه نقطه دود روغن زیتون تصفیه گشته ، ۳۸۰ درجـه فارنهایـت می باشد کـه زیادتر از خیلی از روغنهای عادی هست و به سادگی دود نکرده و سوخته نمی شود .
روغن زیتـون ، روغنی می باشد که در شکل بکارگیری صحیح ، به کاهش وزن یاری بسیاری می نماید . جانشین نمودن روغــن زیتــون بــه عوض روغنهای اشباع گشته در غذای یومیه بی نیاز به تحول در تلاش جسمی و نظام غذایی اثربخشی بسیار عالی در کاهش وزن و توده چربی تن خواهـد داشـت .
برایاینکه اسیدهای حاوی چربی غیر اشباع با یک اتصال دوگانـه که در روغن زیتون به کثرت پیدا می گردد سبب ازدیاد شکست چربی در سلولهای چربی می گردد . اضافه کردن روغن زیتون در نظام کاهش وزن اصولی بازده کار شخص را زیادتر مـی نماید .
روغن زیتون حدود ۵۰ کالری کارمایه در هر قاشق چایخوری خواهد داشت . با وجود اینکه استفاده روغن زیتون دارای اثرات خیلی موثر در کاهش وزن تن و بر صحت قلـب و تن آدم خواهد بود ولی افراط در استعمال آن هم میتواند زیانآور باشد .