طرز تهیهی سالاد تایلندی با روغن زیتون ، سس لیمو و گشنیز : خیلی سخت است که سالادی رنگارنگتر از این سالاد تایلندی پیدا کنید. رنگهای هیجانانگیز در کنار ترکیب آووکادوی رسیده با سبزیجات ترد و سس خوشمزه و طعم بینظیر روغن زیتون، سالاد هیجانانگیزی را پدید آورده است که میتواند یک وعده غذایی کامل باشد با ما همراه باشید در گرین گاردن
تمرکز اصلی این سالاد تایلندی بر روی طعم تند خاص آن است. در تهیهی آن تاکید شده از فلفل قرمز تایلندی که بسیار تند است استفاده شود اما میتوان از فلفل قرمز معمولی هم استفاده کرد. اگر افراد خانوادهی شما میانهی خوبی با تندی ندارند میتوان به طور کلی این طعم را از غذا حذف کرد و با این وجود سالاد شما همچنان خوشمزه باقی میماند.
۲ عدد لیموی متوسط
۱ دسته گشنیز تازه (ساقههای جدا شده) تقریبا یک استکان
۱ استکان شکر
۱ فلفل قرمز تایلندی خردشده
۲ حبه سیر نصفشده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
۲ استکان روغن زیتون
۱ کلم چینی خردشده
۱ کلم قرمز خردشده
۱ خیار متوسط خردشده
۲ آووکادوی رسیده، پوستکنده و مکعبی خردشده
۱ استکان هویج خردشده
۳ پیاز سبز قطعهقطعهشده
برای تهیهی سس، پوست لیمو را به اندازهی یک قاشق غذاخوری رنده کنید. لیموها را از وسط نصف کنید و آب بگیرید. لیموی رنده شده و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید و به آن گشنیز، شکر، فلفل قرمز تازه، سیر، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید. در هنگام مخلوط شدن به طور یکنواخت و آرام روغن زیتون را اضافه کنید. این سس به علت داشتن مواد معطر و طعم بینظیر روغن زیتون مزه بسیار خوبی به سالاد شما میدهد و از سوی دیگر حاوی اسیدهای چربی است که برای سلامتی بسیار مفید است.
در یک ظرف بزرگ دیگر کلم، خیار، آووکادو، هویج و پیاز را با هم مخلوط کنید. حالا وقت آن است که این سبزیجات را به سس آغشته کنید.
کالری ۲۷۱ گرم
چربی ۲۳ گرم
کلسترول ۰
سدیم ۶۹ میلیگرم
کربوهیدرات ۱۶ گرم (۱۱ گرم قند و ۲ گرم فیبر)
پروتئین ۲ گرم