تهیه سس مایونز خانگی با روغن زیتون : زمانی که قادر خواهید بود از کلیه فروشگاه های پیرامون مکان زندگیتان سس مایونز فراهم بکنید چه احتیاجی می باشد که آن را در منزل درست نمائید ؟ پاسخ ساده خواهد بود ! سس مایونز خانگی مزه و وضعیت کیفی خیلی بهتری در مقابل مدل های صنعتی آن خواهد داشت و شما با بکارگیری از مادههای تشکیلدهنده سالم همانند روغن زیتون قادر خواهید بود ارزش غذایی آن را زیادتر نمایید با ما همراه باشید در گرین گاردن
با آماده سازی این سس در منزل و اضافه نمودن مادههای آغازین دیگر به آن ، قادر خواهید بود سسهای گوناگونی درست بکنید . نکته حقیقی در درست نمودن یک سس مایونز خوش طعم ، بکارگیری از مادههای آغازین تازه و با وضعیت کیفی مطلوب خواهد بود . بکارگیری از روغن زیتون فرابکر رودبار سبب می گردد این سس مایونز مزه فوق العاده ای به خودش بگیرد .
زرده تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل : یکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون فرابکر : سه چهارم پیمانه
تخممرغ را از یخچال خارج نمایید تا دمای آن به دمای اتاق برسد . بعد زرده و سپیده آن را سوا بکنید . زرده تخممرغ و نمک را در غذاساز بریزید و خیلی خوب با همدیگر قاطی بکنید . پسازآن آبلیمو و سس خردل را به آن افزون نمائید و قشنگ هم بزنید . همزمان با قاطی کردن ، روغن زیتون را چکه چکه به سس افزون نمائید و به هم زدن ادامه دهید . این روال الزاماً باید با صبر و شکیبایی اعمال گردد و درصورتیکه عجله نمائید سس خیلی خوب نمی شود . چنانچه در قاطی کردن مادهها عجله بکنید روغن از تخممرغ سوا می گردد و سس خودش را نمیگیرد . تلاش نمائید از یک غذاساز برای این عمل بکارگیری بکنید .
هنگامی که روغن را افزون کردید و سس حاضر شد آن را بچشید تا در شکل احتیاج و برحسب مذاق خودتان به آن نمک و آبلیمو افزون نمائید . در پایان روی سس را با سلفون بپوشانید و در یخچال حفاظت نمائید . این سس را قادر خواهید بود برای مدت پنج روز در یخچال حفظ کنید . تنها کفایت می کند پیش از میل کردن آن را اندکی هم بزنید .
سس تارتار یکی از مشهورترین چاشنی ها در جهان است که بهویژه در پهلو خوراک های دریایی خیلی خوشمزه خواهد بود . برای آماده سازی سس تارتار ، ۱ پیمانه مایونز را با ۲ قاشق غذاخوری خیارشور ، ۱ قاشق چایخوری سس خردل زرد و ۱ قاشق چایخوری آبلیمو قاطی نمائید .
دستور این سس مرتبط به غذاخوری های زنجیرهای چیک فیله در آمریکا خواهد بود . این غذاخوری در تامین خوراکی های سوخاری مهارت خواهد داشت . سس چیک فیله برای بکارگیری در پهلو اقسام غذاهای سرخکردنی عالی می شود . برای آماده سازی این سس ، یکدوم پیمانه مایونز را با ۲ قاشق سس باربیکیو ، ۲ قاشق غذاخوری عسل ، ۱ قاشق غذاخوری خردل ، و ۲ قاشق چایخوری آبلیمو ترکیب نمائید .
این سس برای اقسام برگر و ساندویچ گوشت به درد بخور خواهد بود . ۱ پیمانه مایونز را با ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو ، ۳ قاشق چایخوری فلفل سیاه ، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱۰ حبه سیر خردکرده را با هم قاطی بکنید .
نصف پیمانه سس مایونز ، یکدوم پیمانه خامه ترش ، نصف پیمانه جعفری خردشده ، یک پیاز خرد شده ، ۱ قاشق غذاخوری شوید خردشده ، ۱ قاشق غذاخوری ترخون خردشده ، ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی رندهشده ، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو ، ۱ دانه سیر خردشده و نوک قاشق غذاخوری فلفل سیاه را قاطی نمائید . این سس دیپ برای سرو در پهلو اقسام طعام خوب می باشد .
چیپوتله یک رستوران زنجیرهای در آمریکاست که در درست کردن غذای مکزیکی مهارت خواهد داشت . چیپوتله در حقیقت به مفهوم فلفل هالوپینوی سرخ خشکشده خواهد بود که برای درست نمودن این سس دیپ مکزیکی خوش طعم از آن بکارگیری می گردد . برای درست نمودن این سس حتما باید یک چهارم پیمانه مایونز ، یک چهارم پیمانه خامه ترش ، ۱ فلفل هالوپینوی خشک خردشده ، نصف قاشق غذاخوری سرکه سپید و اندکی زیره و نمک را با هم ترکیب نمائید .