روغن زیتون جایگزین مناسب سس سفید با این نوشته همراه ما باشید در گرین گاردن روغن زیتون یا سس سفید ؟ کدام بهتر خواهد بود ؟
طبق پژوهش ها ثابت شده که در میان مواد غذایی هیچ چیز به اندازه سس مایونز سبب آسیب به پوست صورت و آکنه نمیشود. همچنین بکارگیری دراز مدت از سس مایونز سبب ظهور سنگهای صفرا، بیماری کبد چرب، حساسیت، چرب شدن فوری پوست و مو، گرفتگی عروق قلب و … می گردد.
سالاد خودتان را با روغن زیتون اصل ترکیب کنید تا به آن طعمی مخصوص بدهد با روغن زیتون یک سالاد متمایز و خوش طعم صرف نمائید .
سالاد گیاهی سبب محافظت تندرستی و صحت تن آدمیزاد می گردد بکارگیری از روغن زیتون همچنین خاصیت های سالادهای گیاهی را دوبرابر می نماید بعضی از انسان ها از سس سپید بعنوان مزه سالاد بکارگیری می کنند منتها همان گونه که در جریان هستید چربیهای حاضر در سس سفید موجب مریضی های متعدد در آدمیزاد خواهد شد از جمله :
✔️ انسداد عروق قلب
✔️ افزایش شدید فشار خون
✔️ تشکیل سنگهای صفرا
✔️ چرب گردیدن کبد و ظهور ناراحتیهای کبدی
✔️ چرب گردیدن سریع پوست و مو
✔️ ظهور اقسام آلرژی
✔️ چاقی مفرط
✔️ اثر منفی بر استخوان و علیالخصوص ستون فقرات
هم اکنون چنانچه روغن زیتون جانشین سس سفید در سالادهای گیاهی گردد سبب صحت و تندرستی هرچه تمام تر ما انسان ها می گردد فواید و خاصیت های سالادها بسته به گونه میوهها و انواع سبزیهایخوردنی استفاده شده متمایز خواهد بود هرچند آنچه که آشکار می باشد بدون مشکل بودن سالاد خواهد بود . مخلوط انواع سبزیهایخوردنی و میوهها (که منبع غنی ویتامینها و ریزمغذیهای مورد احتیاج تن هستند) با روغن زیتون (که کالری سودمند تن را فراهم می کند) موجب استوارسازی حالت جسمی و محافظت از تندرستی ما می گردد .
https://www.greengarden.ir/1400/07/11/%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%da%af%db%8c%d8%a7%d9%87%db%8c-%d9%88-%da%a9%d9%85-%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d8%b2%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86/