ساختار روغن زیتون : برحسب تحقیقات اعمال گشته زیستگاه حقیقی درخت زیتون در جانب دریای مدیترانه می باشد . میوه این گیاه بیاندازه تقویتکننده می باشد و در رژیم غذایی خانوادهها از مکان ویژهای بهرهمند خواهد بود . افزون بر دانههای زیتون میتوان از روغن آن هم در کاربردهای پختوپز و درمانی ، ساختن ابزار آرایشی و بهداشتی صرف نمود . گرین گاردن در این نوشته به ملاحظه ساختار روغن زیتون می پردازد . با ما همراه باشید .
روش روغنگیری زیتون به دو شکل نوین و صنعتی اعمال می گردد . در قدیم با تفکیک هسته میوههای زیتون و له نمودن آنها به وسیله آسیابهای سنگی روغن زیتون تامین میشد . منتها امروزه با توسعه فنآوری و روی عمل آمدن ابزار های صنعتی ، فرآیند روغن گیری بی مداخله بشر شکل میپذیرد . بدین صورت که کشاورزان زحمتکش دانههای چیده گشته زیتون را با جعبه های ویژه فوری به کارخانهها ارسال می کنند . تولیدکنندگان با یاری شیوه های مکانیکی و آگاهی توانایی های انسانی برطبق معیار های حاضر از میوههای زیتون روغنی طبیعی و بدون مشکل را برای خریداران مهیاسازی میکنند .
ساختار روغن زیتون حاوی ترکیباتی از اسیدهای چرب غیر اشباع ، اشکال ویتامین E ، A ، K ، D ، آنتی اکسیدان و املاح معدنی خواهد بود . محتویات پلی فنلی روغن زیتون (هیدروکسی تروزول ، اولئوروپین و اولئوکانتال) به مواردی مانند مقدار اسید چرب و جایگاه کاشت نهال زیتون ارتباط خواهد داشت . هر چقدر میزان اسید اولئیک روغن زیتون زیادتر باشد ، رایحه و مزه آن از وضعیت کیفی بالاتری بهرهور خواهد بود . این روغن گیاهی منبعی بینیاز برای ساخت انرژی در تن و پشتوانه صحت بشر خواهد بود . از سویی رنگدانه کارتونوییدی ، ویتامین E و میزان مطلوب اسیدهای چرب غیر اشباع در مقابل به دیگر اسیدها سبب استقامت پذیری و ماندگاری بالای روغن زیتون می گردد .