فواید مهم زیتون برای بدن : زیتون دربردارنده فواید بسیاری خواهد بود که اغلب اشخاص از قدیم تا به امروز با آنها آشنا می باشند و آنرا در وعدههای متعدد به کار میبرند . بیگمان اغلب اشخاص زیتون شور را در مقابل زیتون خام ترجیح میدهند؛ چون گونه خام آن خیلی تلخ می باشد . نکات جالبی در ارتباط با ارزش غذایی زیتون وجود دارد . به همین علت متنی را جمعآوری کردهایم تا در شروع به توضیح ویتامینها و مادههای مقوی حاضر در زیتون بپردازیم و آن وقت خاصیت های بیشمار مفیدی را که به همراه داراست را برای شما شرح دهیم با ما همراه باشید در گرین گاردن
برای پی بردن کامل تر به مزایا و خاصیت های زیتون خوب تر خواهد بود در آغاز از ویتامینها و مادههای انرژیزا سودمند حاضر در آن آگاه شویم . با اهمیت ترین فایده های زیتون وجود ویتامین E در آن می باشد . افزون بر آن ویتامینهای بااهمیت دیگری از جمله ویتامین A ، ویتامین K و ویتامین B در آن به کثرت یافت می گردد .
از جمله مادهها معدنی که در زیتون موجود است و موجب وجود خاصیت های حیرتانگیز در آن گشته است ، میتوان به وجود کلسیم ، سدیم ، آهن ، پتاسیم و مس اشاره نمود . وجود فیبر و چربیهای سودمند در زیتون از دیگر خواص بیمانند آن خواهد بود . دانههای زیتون ، کلسترول بد خیلی ناچیزی خواهد داشت و آکنده از فیبر به حساب می آید .
این ویتامینها و مادهها انرژیزا در همگی اقسام زیتون پیدا میشوند که میتوان از گوناگونی آن به عنوان یک میان وعده ، مزهای بسیار خوب برای آماده سازی اقسام سالاد و یا دسرهای گوناگون بکارگیری شود .
زیتون را میتوان در چند گونه و طعم های متعدد در فروشگاه ها پیدا نمود صدها گونه از زیتون در تمام جهان وجود خواهد داشت که برای داشتن عمری طولانی و وضعیت خوب زندگی میتوان از آنها در نظام غذایی برخوردار شد .
زیتون افزون بر اینکه از ابتلا به بعضی مریضی ها ممانعت می نماید ، خیلی از احتیاج های بدن به مادههای مقوی و ویتامینها را هم تامین می نماید . با استفاده مطلوب و هرروز از آن خیلی از احتیاج های بدن به مادهها انرژیزا و ویتامینی رفع می گردد .
استفاده از خواص زیتون به سالیان دراز بر میگردد . هرچند مدام از خاصیت های بیاندازه آن خبرهای تازهای شنیده می شود . با بررسی دنباله نوشته ارائه گشته ، قادر خواهید بود از مهمترین ویژگی ها و فایده های مبرز زیتون خبردار شوید .
رادیکالهای آزاد امکانپذیر خواهد بود علت پیدایش خیلی از مریضی ها برای اشخاص گردد . به همین سبب خطراتی مثل ابتلا به سرطان ، عارضه های قلبی و عروقی ، سکته مغزی و حمله های قلبی را به دنبال دارند . رادیکالهای آزاد غشا الکترونی نخواهند داشت و به سادگی سبب ویرانسازی قالب DNA بدن میشوند .
آنتی اکسیدانها میتوانند بینهایت آسان موجب استوارسازی سیستم ایمنی بدن گردند . در نهایت چنانچه آنها نباشند ممکن خواهد بود تندرستی بدن به سادگی تحت اثر قرار بگیرد . معالجه و جلوگیری از ابتلا به اشکال سرطان در گرو کاربرد اقسام آنتی اکسیدانها خواهد بود .
زیتون به عنوان یک سرچشمه بسیار خوب و غنی از آنتی اکسیدان شناخته می گردد که میتواند علت استوارسازی سیستم ایمنی تن گشته و از پیدایش مریضی های خیلی خطرناکی از قبیل عارضه های قلبی و عروقی پیشگیری نماید . در حقیقت با استفاده هر دانه از زیتون نظامی سلاحدار را به تن ارسال کردهایم .
زیتون دربردارنده اسیدهای چرب غیر اشباع و کلسترول سودمند برای تن خواهد بود . این مبحث موجب می گردد تا کلسترول بد و چربیهای ناسالم غیر اشباع در خون اکسید گردد . از این رو با استفاده درست و در حد تعادل از زیتون صحت عروق ضمانت خواهد شد .
در خیلی از حالات ، زیادترین فوت ناشی از بالا بودن چربی و کلسترول بد خون می باشد . با استفاده متعادل از مادههای غذایی دربرگیرنده کلسترول خوب ، میتوان میزان کلسترول بد را به میزان بسیاری کاهش داد . روغن زیتون و زیتون هر دو دربردارنده میزان مطلوبی کلسترول خوب می باشند که خوب تر خواهد بود در نظام غذایی به تعادل استفاده گردند .
هر دانه زیتون تنها دربردارنده ۷ کالری می باشد . یعنی میتوان گفت این خوردنی خوشمزه بار کالری منفی داراست . در حقیقت با استفاده آن بیشتر انرژی وارد گشته به تن صرف گوارش می گردد .
اغلب افرادی که به سبب مشکلات گوارشی مثل یبوست به چاقی مبتلا میشوند ، میتوانند از خاصیت های زیتون برای بهبود آن بکارگیری کنند . برایاینکه زیتون منبعی خوبی از فیبر محسوب می شود.
وجود فیبر در زیتون سبب احساس سیری در دراز مدت گشته و به مداوا یبوست هم یاری فراوانی میکند . صحت رودهها و صحت راندمان سیستم گوارشی در گرو کاربرد پروبیوتیکها و فیبر خواهد بود که با استفاده زیتون میتوان احتیاج بدن به آنها را فراهم نمود.
در آماده سازی تعدادی از اقسام ماسکهای زیبایی موضعی از روغن زیتون بکارگیری میکنند که از خود زیتون همچنین میتوان بکارگیری نمود . گرچه خوب تر خواهد بود برای بهرهور گشتن از همه خصوصیات زیتون ، بیشتر اوقات آنرا به صورت خوردنی صرف نمود .
زیتون دارای فایده اکسیداتیو و ویتامین E زیادی خواهد بود . به همین علت موجب سلامت کارکرد سیستم عصبی خواهد بود . در سالخوردگی و سنین بالا از ابتلا به آلزایمر خودداری می نماید .
آنتی اکسیدان حاضر در ترکیب زیتون سبب کند گردیدن پیشرفت درد های عصبی می گردد . این محصول بیاندازه سودبخش ، ریسک مرگ ناشی از استفاده بیشتر از حد کربوهیدرات را هم به شدت افت خواهد داد .