پاستای جامبوشلز با روغن زیتون : پاستاها از جمله خوراک های آسان و خوش طعمی هستند که بسیار سریع تهیه میشوند . اقسام گوناگون آن برای علاقه مندان خوردنی های فست فودی در خیلی از کشورهای دنیا ، مطلوب و لذتبخش شده است . مردم ایتالیا اشتیاق ویژه ای به پختوپز و خوراکی دارند . پاستا با تاریخچه چند صد ساله به عنوان غذای عمومی در فرهنگ این کشور شناخته می گردد . ایتالیاییها کوشش میکنند با تغییر و تحول ویژه در محتویات و آشپزی طعام ها ، هر طبعی را از خود راضی و خشنود نگه دارند . پاستای جامبوشلز با روغن زیتون هم در لیست طعام های خوشمزه ایتالیایی می باشد . با گرین گاردن همراه باشید تا با طریقه آماده سازی آن آشنا شوید .
مواد لازم برای چهار نفر
پاستا جامبو شلز یک بسته
پیاز یک عدد
جعفری تازه ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای متوسط ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار بابطبع
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، ادویه جات به مقدار ضروری
آویشن و زنجبیل در صورت علاقه به عنوان مزه
پاستای جامبوشلز با روغن زیتون
پاستای جامبوشلز با روغن زیتون را قادر خواهید بود به شیوه های متفاوت در فر یا تابه درست کنید . این غذای خوشمزه ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و دربردارنده فیبر و پروتئین می باشد . مورد دیگر این که برای میان وعده عصرانه یا جشنهای تولد و مهمانی گزینه ای دلپذیر و مقرون به صرفه به شمار می آید .
طرز تهیه پاستای جامبوشلز با روغن زیتون
ابتدا یک قابلمه میانه را از آب پر نمایید . بعد بر روی گاز بگذارید تا جوش بیاید . مقداری نمک و روغن زیتون به همراه پاستا را درون آن بریزید . این عمل موجب میشود که پاستاها به هم نچسبد . بایستی ۲۰ دقیقه از جوشآمدن بگذرد تا خیلی خوب نرم شوند . در مرحله بعدی قابلمه را از روی دما گاز بردارید و پاستا را آبکش کنید . مشابه ماکارونی برای سوا گردیدن از هم ، روی آنها اندکی آب خنک بریزید .
پاستای جامبوشلز با روغن زیتون
حال وقت تهیه سس پاستای جامبو شلز با روغن زیتون می باشد . پیاز را خرد نموده و درون تابه با روغن زیتون اندکی سرخ کنید . پس از طلایی شدن ، گوشت چرخکرده را به آن افزون نمائید . مرتباً با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا به هم نچسبد و از وضعیت ناپختگی دربیایند . ادویهجات ، زنجبیل و آویشن را به سس پاستای جامبوشلز با روغن زیتون اضافه کنید . یک قاشق رب گوجه فرنگی را داخل تابه ای حرارت دهید تا رنگ انداخته و مادههای پیشین طعم دار گردد . جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده را روی مابقی محتویات بریزید تا روی دما رفته رفته سرخ شوند . برای پختن مواد آب به آنها افزون نمائید تا برای زمان ۱۰ دقیقه پخته شود .
سس جامبو را با تلفیق آب ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون و ادویهجات در کاسه ای جدا حرارت دهید تا رنگ بندازد . سس گوشت تهیه گشته را با قاشق درون جامبوها بگذارید . پنیر پیتزا و سس را به مقدار باب طبع روی آن بریزید . بعد به مقدار ۱۰ دقیقه قالب پیتزا جامبو شلز با روغن زیتون را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید . پس از سرخ گشتن قادر خواهید بود آن را بیرون کرده و روی پاستا را با پسند خود تزیین نمایید .