پاستای جامبوشلز با روغن زیتون : پاستاها از جمله خوراک های آسان و خوش طعمی هستند که بسیار سریع تهیه میشوند . اقسام گوناگون آن برای علاقه مندان خوردنی های فست فودی در خیلی از کشورهای دنیا ، مطلوب و لذتبخش شده است . مردم ایتالیا اشتیاق ویژه ای به پختوپز و خوراکی دارند . پاستا با تاریخچه چند صد ساله به عنوان غذای عمومی در فرهنگ این کشور شناخته می گردد . ایتالیاییها کوشش میکنند با تغییر و تحول ویژه در محتویات و آشپزی طعام ها ، هر طبعی را از خود راضی و خشنود نگه دارند . پاستای جامبوشلز با روغن زیتون هم در لیست طعام های خوشمزه ایتالیایی می باشد . با گرین گاردن همراه باشید تا با طریقه آماده سازی آن آشنا شوید .
مواد لازم برای چهار نفر
پاستا جامبو شلز یک بسته
پیاز یک عدد
جعفری تازه ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای متوسط ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار بابطبع
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، ادویه جات به مقدار ضروری
آویشن و زنجبیل در صورت علاقه به عنوان مزه
پاستای جامبوشلز با روغن زیتون را قادر خواهید بود به شیوه های متفاوت در فر یا تابه درست کنید . این غذای خوشمزه ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و دربردارنده فیبر و پروتئین می باشد . مورد دیگر این که برای میان وعده عصرانه یا جشنهای تولد و مهمانی گزینه ای دلپذیر و مقرون به صرفه به شمار می آید .
طرز تهیه پاستای جامبوشلز با روغن زیتون
ابتدا یک قابلمه میانه را از آب پر نمایید . بعد بر روی گاز بگذارید تا جوش بیاید . مقداری نمک و روغن زیتون به همراه پاستا را درون آن بریزید . این عمل موجب میشود که پاستاها به هم نچسبد . بایستی ۲۰ دقیقه از جوشآمدن بگذرد تا خیلی خوب نرم شوند . در مرحله بعدی قابلمه را از روی دما گاز بردارید و پاستا را آبکش کنید . مشابه ماکارونی برای سوا گردیدن از هم ، روی آنها اندکی آب خنک بریزید .
حال وقت تهیه سس پاستای جامبو شلز با روغن زیتون می باشد . پیاز را خرد نموده و درون تابه با روغن زیتون اندکی سرخ کنید . پس از طلایی شدن ، گوشت چرخکرده را به آن افزون نمائید . مرتباً با قاشق چوبی آنها را هم بزنید تا به هم نچسبد و از وضعیت ناپختگی دربیایند . ادویهجات ، زنجبیل و آویشن را به سس پاستای جامبوشلز با روغن زیتون اضافه کنید . یک قاشق رب گوجه فرنگی را داخل تابه ای حرارت دهید تا رنگ انداخته و مادههای پیشین طعم دار گردد . جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده را روی مابقی محتویات بریزید تا روی دما رفته رفته سرخ شوند . برای پختن مواد آب به آنها افزون نمائید تا برای زمان ۱۰ دقیقه پخته شود .
سس جامبو را با تلفیق آب ، رب گوجه فرنگی ، روغن زیتون و ادویهجات در کاسه ای جدا حرارت دهید تا رنگ بندازد . سس گوشت تهیه گشته را با قاشق درون جامبوها بگذارید . پنیر پیتزا و سس را به مقدار باب طبع روی آن بریزید . بعد به مقدار ۱۰ دقیقه قالب پیتزا جامبو شلز با روغن زیتون را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید . پس از سرخ گشتن قادر خواهید بود آن را بیرون کرده و روی پاستا را با پسند خود تزیین نمایید .