روغن زیتون را چطور بخوریم ؟ خواص عالی زیتون و روغن زیتون در معالجه امراض متفاوت و افزایش عافیت بدن نقش مهمی دارد . حال یک پرسش اصولی به وسیله خیلی از طرفداران این میوه انرژیزا پیش میآید . اینکه روغن زیتون را به چه طریق بخوریم ؟ آیا زمان یا تعداد ویژه ای برای میل کردن روغن زیتون انتخاب گشته است ؟ آیا مصرف زیادتر از حد برای بدن مضر خواهد بود ؟ برای اخذ جواب این سوال ها با ادامه مطلب همراه گرین گاردن باشید .
روغن زیتون برای اینکه یک روغن گیاهی مغذی و بی گزند است ، برای موردهای متفاوتی میتوان به شکل غذا و موضعی آن را مصرف نمود . زیتون یک میوه مدیترانهای می باشد که از قدیم تا حال در دنیا مورد پذیرش اشخاص بسیاری قرار گرفت . دکترهای تغذیه استفاده هرروزه از زیتون را برای همه سنین پیشنهاد میکنند .
نکات مهم درخصوص اینکه روغن زیتون را چگونه میل کنیم ؟
پیشینه استفاده از روغن زیتون در رژیم غذایی خانوادهها به سالهای خیلی قبل برمی گردد . روغنی طبیعی و ناب که از بهم فشردن میوههای درختچه زیتون به عمل میآید . کاربردهای آشپزی ، سلامتی و معالجه گونه های امراض ، کالاهای بهداشتی و صنعتی ، نقش زیاد تری به روغن زیتون در عصر حاضر داده است . در نهایت آشنایی با چند نکته مهم برای این که روغن زیتون را بهچهطریق بخوریم خیلی مهم می باشد.
اثرگذاری بسیار عالی این روغن گیاهی در صحت تن باعث گشته که خیلی از انسان ها به استفاده از آن روی بیاورند . اما بااهمیت است که روغن زیتون را چگونه میل کنیم تا بتوانیم ویتامین ها ، املاح معدنی ، آنتی اکسیدان و چربیهای اسید غیر اشباع شده مورد احتیاج را به بدنمان انتقال دهیم . از این رو بکارگیری منظم و هوشیار روغن زیتون از ارزش بالایی برخوردار است .
هر روز صبحدم پیش از صرف کردن صبحانه ، روغن زیتون را به زمان ۱۵ دقیقه در دهان خویش قرقره نمائید . با این عمل تمامی میکروبها در بخش دهان ، دندان ها ، حلق و التهابات مجاری تنفسی از میان می رود. حتی قادر خواهید بود پسازآن با قرقره آب نمک دهانتان را بشویید . پزشکان طب سنتی برای جلوگیری از ابتلا به انواع عارضه های عفونی و ریوی این کار را سفارش می کنند.
اگر به یبوست و دیگر ناراحتیهای سیستم گوارش مانند سرطان روده ، زخم معده و … مبتلا باشیم ، اینکه روغن زیتون را بهچهنحو بخوریم تا از این عوارض دردآور دور باشیم خیلی مهم است . اسید اولئیک حاضر در این روغن طبیعی به مداوا کولیت زخم شونده روده امداد میکند . اشخاصی که خشک مزاج خواهند بود یا معده سردی دارند ، سوء هاضمه برایشان آزار دهنده می باشد .
گفتنی خواهد بود استعمال زیادتر از حد روغنهای گیاهی ممکن می باشد مشکلاتی برای بدن آدم ها بوجود بیاورد . روغن زیتون هم به همین صورت می باشد برای کاستن کلسترول خون و افزایش دادن میزان آنتی اکسیدان خون میتوان در روز یکتا دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را به مدت یک هفته استفاده نمایید .
در پاسخ به پرسش روغن زیتون را چطور بخوریم می شود گفت با خیال آسوده طبخ خوراک های متعدد نظیر انواع برنج و خورشت را با روغن زیتون به جای روغنهای رایج اعمال نمایید . عطر و طعم پسندیده این روغن گیاهی باعث خوشمزه تر گردیدن خوراکی ها می گردد .
معیار استفاده از روغن طبیعی بستگی به مزاج و پسند شما دارد . منتها بهتر خواهد بود در هربار پختوپز ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از روغن زیتون مصرف کنید . خوشبختانه کلسترول بد خون با اضافه کردن روغن زیتون به غذاها بیشتر نمیگردد.
ترکیبات سالاد هم با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بسیار خوب و خوشخوار می گردد . چاشنی های موجود در بازار برای سلامت تن ضرر دارند . به خصوص سس مایونز که در مواد الویه و یا سالادهای دیگر به کثرت استفاده میشوند . کافی است دست به کار شده و یک سس در منزل تهیه نمایید . نمک ، آب لیموی تازه ، نعنا یا ریحان خشک گشته ، فلفل و روغن زیتون را باهم ادغام کرده و سس خوشمزه ای را با سالادهایتان نوش جان کنید .
متأسفانه امروزه اشخاص از سنین کم به دلیل مصرف غذاهای فست فودی ، میوه و سبزیجات رویش یافته با کود شیمیایی ، زندگی شهرنشینی و کم تحرکی به مرض قند دچار میشوند . یقیناً ارثی بودن این مرض را در ابتلا نباید دستکم گرفت . افزایش وزن یا کاهش آن ، کم خونی ، فشار خون زیاد به دلیل تغذیه نادرست و وضعیت زندگی همه صحت آدمی را به خطر میاندازند . اکنون اهمیت این مبحث روشن می گردد که روغن زیتون را چگونه بخوریم تا به صحت این گونه از مریضی ها امداد کند . روغن زیتون همچنین در تنظیم قند و فشار خون ، اعتدال وزن ، درمان پوکی استخوان ، کاهش عارضه های عضلانی ، کم خونی و … اثرگذار می باشد.