جایگاه زیتون و روغن زیتون در هرم غذایی : هرم غذایی نمایانگر طبقه های غذایی مورد احتیاج آدمی برطبق لزوم استفاده آنها است . به طوری که مادههای غذایی هرروز ما در پایه هرم قرار خواهد گرفت مواد غذایی که در عرض چند روز موردنیاز بدن آدمی است در میانه هرم قرار خواهد گرفت مواد غذایی که در طول چند هفته یا ماهانه مورد احتیاج آدم است در بالای هرم قرار خواهد گرفت . در این نوشته موقعیت زیتون و روغن زیتون در هرم غذایی را به شما نمایش می دهیم با ما همراه باشید در گرین گاردن
طبق عکس پایین زیتون و روغن زیتون بدلیل مشخصهها و ریزمغذیهای خیلی مهم که خواهد داشت در پایه هرم غذایی قرار خواهد گرفت . و از جمله مادههای غذایی است که به شکل هرروز بایستی استفاده گردد . چربی حاضر در روغن زیتون جز چربیهای اشباع نشده سودبخش به حساب می آید و برای تقویت و سلامت راندمان قلب هم پیشنهاد می شود زیتون همچنین به علت خاصیت خوب دارویی و درمانی آن نیز در همین مجموعه جای گرفته است .
از اینکه این هرم غذایی تعدادی از چربیها را در قائده هرم گذاشته و استفاده آنها را بدون اشکال دانسته متعجب شدهاید ؟ گرچه این پیشنهاد از دید سنتی بسیار عقلانی نبوده منتها این دقیقا در راستای گواهها و عادات غذایی خواهد بود . برای نمونه هر شخص آمریکایی در حالت میانه ۳/۱ توان هرروز خودش را از چربیها بدست می آورد برایناساس قرار دادن چربیهای همجوار قائده هرم با عقل جور در میآید .
منتها دقت کنید که این هرم مخصوصا به چربیها و روغنهای سالم اشاره میکند نه تمام آنها . منبعهای مطلوب چربیهای اشباع نشده تندرست مشتمل زیتون ، کانولا ، سویا ، بلال ، آفتابگردان ، بادام زمینی و دیگر روغنهای نباتی ، مارگارینهای عاری ترانس ، خشکبار ها ، مغزها ، آووکادو و ماهیهای روغنی مانند سالمون است . این چربیهای بدون مشکل نه تنها حد کلسترول خون را بهبود میبخشد (زمانی که بجای هیدراتهای کربن تولید گشته استفاده گردد .) بساکه میتوانند قلب را در مقابل مریضی ها و ریتمهای پراکنده و بحرانی حفاظت نماید .