تهیه زیتون پرورده با زیتون بی هسته درجه یک : ما رودباری ها زیتون پرورده رو با زیتون شکسته درست میکنیم
تنها سختیش اینه که چند دقیقه قبل باید هسته ی زیتون های شکسته رو با دست جدا کنیم.
اما چون اینکار تو حجم زیاد خیلی وقت گیر هست
فروشگاه ها و رستوران ها از زیتون های بی هسته استفاده میکنند.
.
وجود رب انار توی زیتون پرورده کاملا سلیقه ای هست
ما به شخصه اصلا رب انار نمیزنیم
خیلی ها از رب انار شیرین استفاده میکنند و خیلی ها از رب انار ترش و ملس
در مطلب شیرین کردن زیتون در خانه به صورت کاملا تصویری از بین بردن تلخی زیتون را آموزش داده ایم
.
⚠️نکته مهم اینجاست که طعم رب انار اصلا نباید به زیتون پرورده غالب بشه
.
⚠️طعم زیتون و گردو باید غالب ترین طعم باشه
تولید و تهیه کردن محصول ارگانیک و با کیفیت تو حجم زیاد کار راحتی نیست.
خیلی از فروشگاه ها و تولیدی هایی که از ابتدا کارشون رو با کیفیت شروع کردند، وقتی حجم فروششون زیاد، شد، از کیفیت، کارشون کم شد.
ما به خودمون قول دادیم که همیشه از محصول بومی و با کیفیت بالا استفاده کنیم و تحت هیچ شرایطی از کیفیت کارمون کم نکنیم.
تمام تلاشمون اینه با توسعه کشاورزی تولید زیتون خودمون رو بالا ببریم و سایر محصولات رو هم به همین صورت مستقیما خودمون حجم تولید رو زیاد کنیم
امیدوارم که با حمایت شما این اتفاق محقق بشه
باغدار زیتون در رودبار گیلان و تولید کننده زیتون و روغن زیتون بسیار با کیفیت
تهیه زیتون پرورده با زیتون بی هسته درجه یک توسط مشتری خوبمون از مشهد
تهیه زیتون پرورده با زیتون بی هسته درجه یک
2 Comments
سلام ، مطلب خیلی خوب و جامع و کاملی بود ، ممنون از شما
ممنون از شما