زیتون مرغوب و نامرغوب کدام میباشد؟ زیتون (به انگلیسی: Olive) و با (نام علمی: Olea europaea) شامل تقریباً ۲۰ گونه درختان کوچک از خانواده زیتونیان بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال آفریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گستردهای داشتهاند. آنها همیشه سبز دارای برگهایی کوچک و یکپارچه هستند که روبروی هم قرار گرفتهاند. میوه این گیاه یک شفت است برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه باشید در گرین گاردن
خرید زیتون اصل رودبار با بهترین کیفیت
روغن زیتون فرابکر رودبار (۱ لیتر)
۵۹۰,۰۰۰ تومانزیتون شکسته (۱ کیلویی)
۱۸۵,۰۰۰ تومانروغن زیتون فرابکر (۵۰۰ سی سی)
۳۳۰,۰۰۰ تومانزیتون بدون هسته (۱ کیلو)
۲۵۰,۰۰۰ تومانزیتون مرغوب و نامرغوب کدام میباشد؟
زیتون به انگلیسی «Olive» اسم داراست و تقریبا دو هزار نوع از آن در دنیا شناخته شدهاست ولی فقط حدود ۱۱۰ نوع از آن در ایران کشت میگردد. اما عموم صرفا با ۱۰ تا ۱۲ نوع از این میوه آشنایی دارند زیتون در پیشین بیشتر در بخشها مدیترانه، شمال آفریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا کشت میشد. منشا آن نیز احتمالا ناحیه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا منش یافته میباشد.
زیتون معمولا در ابتدای فصل تابستان آغاز به گل دادن میکند. آنگاه به تدریج میوه آن تشکیل میگردد و در آخرها فصلتابستان به مرحله برداشت میبرسد. نخست زیتون سبز کمرنگ میباشد و به تدریج تیره گردیده که در آخرها پاییز رنگ آن کاملا سبز تیره میشود. دیدنی میباشد بدانید که زیتون در قبلی آرم آشتی و گنج بوده میباشد. در درفش سازمان ملل متحد نیز از شاخه زیتون تحت عنوان آرم دوستی مستعمل میباشد.
از آنجایی که واردات زیتون سیاه اصل از کشورهای تولیدکننده آن هزینهبردار میباشد بعضی اشخاص سودجود زیتون سبز معمولی را با ترکیبات آهندار فرآوری میکنند تا رنگ آن سیاه خواهد شد. آنگاه این متاع را با قیمت زیادی به فروش میرسانند. تشخیص اصل یا تقلبی بودن زیتون سیاه کار دشواری میباشد و نیاز به آزمایشگاههای اختصاصی داراست. بنابراین به هیچ وجه نباید از زیتونهای سیاه و فلهای فاقد جواز وزارت بهداشت استعمال کنید. این زیتونها خیر فقط بها غذایی کمتری داراهستند بلکه برای تندرستی نیز مضر میباشند.
زیتون مرغوب و نامرغوب کدام میباشد؟
بهترین نوع زیتون، سبز رسیده و پرورده آن میباشد. زیتون رنگهای مختلفی مثلا سبز، زردرنگ، قرمزرنگ، بنفش و سیاه داراست که اصلیترین آن ها زیتون سبز و سیاه میباشد.
خلاف تصور عموم، زیتون سیاه از رسیده شدن زیتون سبز به دست نمیآید و نوع این دو زیتون با هم مختلف میباشد. میزان روغن و چربی زیتون سیاه کمی بیشتر از زیتون سبز میباشد؛ بنابراین مزه و بوی قویتر و کالری و تا حدودی قیمت غذایی بیشتری داراست.
هر عدد زیتون سیاه ۷ کالری و هر عدد زیتون سبز ۵ کالری انرژی دارااست.
زیتون فارغ از هسته قیمت گرانتری داراست ولی به دلیل اینکه مرکز آن خالی میخواهد شد، بافت زیتون به برهه زمانی طولانیتری در تماس با آب نمک و مواد حفظ کننده قرار میگیرد. در نتیجه مزه اصلی خویش را از دست میدهد و بعداز مدتی قابل انعطاف و لکهدار میگردد. پس بهتر میباشد زیتون را با هسته خریداری کنید.
زیتون مرغوب و نامرغوب کدام میباشد؟